Szúnyoghálómiskolc.hu
Érdeklődés, megrendelés: 0630/9975158
               (Hétfőtől-péntekig 8tól - 17ig)

FŐOLDAL  VÁLLALKOZÁSUNKRÓL  ÉRVEK MELLETÜNK  REFERENCIÁK  ELÉRHETŐSÉGEINK

 

Ablak szúnyoghálók
   Lehúzható háló
   Redőnnyel kombinált
 

  Ajtó szúnyoghálók

  Nyíló szúnyoghálóajtó
  Vizszintesen elhúzható
 

  EGYÉB TERMÉKEINK

  GYAKORI KÉRDÉSEK

  HÍREK

 

VÍZSZINTESEN MOZGATHATÓ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA

Ön szerint egy ajtót csak nyitni lehet?

Mi készítünk olyan szúnyogháló ajtót, amely egy könnyed mozdulattal egy pici tokból kihúzható, illetve a tokban diszkréten eltüntethető.

Egy nyílós szúnyogháló ajtó kb. 1 m2-t elvesz a teraszból, míg az elhúzható szúnyogháló szinte semmi helyet nem foglal el.
Télen nem kell leszerelnie, mert nyitott állapotban a háló a tokban feltekeredve helyezkedik el.Fém alkatrészei alumíniumból készülnek. A háló UV stabil, üvegszálas, így  rendkívül jól ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Az alapszíne a fehér és a sötétbarna, de bármilyen színben vagy famintázatban tudjuk készíteni, hogy minél jobban igazodjon színben az Ön nyílászárójához.

nyílászáró színéhez jól illeszkedő színterezett szúnyoghálós ajtó nagy teraszajtókhoz  kiválóan alkalmas a kétfelé nyíló változat


Ön felkészült már a nyári rovarinvázióra? Van már ajtóján szúnyogháló? Egyetlen hívás, telefonáljon most és otthonában Önnek sem fognak a szúnyogok, rovarok gondot okozni, mert mi megoldjuk problémáját!

 

Hívja a 30/9975158 telefonszámunkat és munkatársaink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik otthonában és díjmentesen tájékoztatják.

A MEGRENDELŐK VÉLEMÉNYE A VÍZSZINTESEN MOZGATHATÓ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRÓL:


 

Már nagyon vártuk, hogy felszereljék a szúnyoghálót. Végre nyugodtan szellőztethetek és a macska sem tud beosonni ezentúl. Nagyon tetszik a termék és elégedett vagyok a munkájukkal is.                   
                   J. Tamás  
Felsőzsolca
         Nem hittem volna, hogy ennyire „láthatatlan” ez a rolós  szúnyogháló ajtó. Valóban igaz, hogy össze sem lehet hasonlítani a régi szúnyoghálós ajtónkkal. Igaz nem volt túl olcsó, de nagyon megéri az árát.                                   
          Köszönettel:  
                   özv.  M. Gyulán  
Gesztely 

Ha Ön is szeretné megismerni szúnyoghálóinkat kérem hívjon, hogy megismerhesse és megszerethesse ezt a kiváló termékcsaládot. Díjmentesen házhoz visszük Önnek bemutatótermünket.

Hívja a 30/9975158 telefonszámunkat és munkatársaink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik otthonában és díjmentesen tájékoztatják.

Várjuk a hívását akár most is!


Végre friss levegő áradhat  otthonába rovarok nélkül!

Vissza a főlapra