Szúnyoghálómiskolc.hu
Érdeklődés, megrendelés: 0630/9975158
               (Hétfőtől-péntekig 8tól - 17ig)

FŐOLDAL  VÁLLALKOZÁSUNKRÓL  ÉRVEK MELLETÜNK  REFERENCIÁK  ELÉRHETŐSÉGEINK

 

Ablak szúnyoghálók
   Lehúzható háló
   Redőnnyel kombinált
 

  Ajtó szúnyoghálók

  Nyíló szúnyoghálóajtó
  Vizszintesen elhúzható
 

  EGYÉB TERMÉKEINK

  GYAKORI KÉRDÉSEK

  HÍREK

 

 

GYAKORI  KÉRDÉSEK A SZÚNYOGHÁLÓKKAL KAPCSOLATBAN 

Ügyfeleink gyakran felmerülő kérdéseit és az azokra adott válaszokat  tesszük itt közkinccsé. Esetleg az Ön számára is hasznosak  lehetnek!

Forgalmaznak-e előre gyártott szúnyoghálót?

Egyáltalán nem!  Minden termékünket gondos helyszíni felmérés után a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően készítjük el és szereljük fel.

Milyen fizetési feltételekkel rendelhetek szúnyoghálót? 

Megrendeléskor kérünk általában  30-40 % előleget és  a fennmaradó összeget pedig a munka átvétele után kérjük kifizetni. Az általános fizetési mód a készpénzben történő fizetés. Banki átutalással történő fizetést csak  ritka esetben fogadunk el.

Fizethetek-e esetleg bankkártyával?

Sajnos nem. Vállalkozásunknál nincs mód bankkártyás fizetésre.  

 

Mennyi idő telik el a megrendelés és a termék felszerelése között?

Általában a megrendeléstől számított  1-2 héten belül a szúnyoghálók felszerelés kerülnek. A  különleges színárnyalatoknál lehet hosszabb a vállalási idő.  Nem érdemes azonban a megrendelésével megvárnia a szúnyog- és rovarinváziót!

Telefonszámunk:

Hívja a 0630/9975158 telefonszámunkat és munkatársaink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik otthonában és díjmentesen tájékoztatják.

Elég ha megrendelésemet telefonon leadom?

Munkánk minősége és az ügyfelek legmaximálisabb  kiszolgálása érdekében ragaszkodunk a szakembereink által végzett helyszíni felméréshez.

Mi történik akkor, ha a felszerelt rovarhálónál esetleg  meghibásodást észlelek?

Amennyiben véletlenül  hibát észlel az általunk felszerelt terméken akkor jelezze azt  minél hamarabb vállalkozásunk felé. Rövid időn belül a hibát „orvosoljuk” Önnek. Garanciális időn belül  amennyiben mi hibáztunk, akkor természetesen a javítás  díjtalan.  Természetesen a régebben felszerelt termékek javítását is vállaljuk.

Mi a biztosíték arra, hogy valóban felszerelik az általam megrendelt  szúnyoghálót és később érvényesíteni tudom garanciális igényemet is Önöknél?

Ez a mai világban nagyon lényeges  kérdés, hiszen  sok „mester” dolgozik  „feketén”, vállalkozói igazolvány nélkül.  Ezért a rendelés előtt minden esetben szükséges  tájékozódni a vállalkozásokról, referencia munkákat kérni. A mi referenciánk és biztosítékunk:  Több mint 20 éve foglalkozunk árnyékoló szereléssel. Amennyiben  nem végeznénk jó munkát, akkor nem ajánlanák vállalkozásunkat  megrendelőink ismerőseiknek, barátaiknak. Ebben a válságos világban  csak is minőségi munkával lehet talpon maradni.

Nyitható vagy elhúzható szúnyoghálót javasolnak inkább?

A nyíló szúnyogháló ajtót télen is mozgatnunk kell, ha kimegyünk az ajtón. A vízszintesen elhúzható szúnyogháló nagy előnye, hogy csak abban az esetben mozgatjuk, ha valóban szükségünk van rá. Pici gyerekek, idősek viszont néha az elhúzható ajtót nehezebben tudják kezelni.

Rendelhetek-e Önöknél szúnyoghálót egyedi színben?

Természetesen. Alapárban  fehér és a barna színű rovarhálót tudunk szerelni, de a RAL színskála bármelyik színére szinterezhető  az alumínium profil, felár ellenében.


Milyen karbantartást igényel a szúnyogháló?

 Szúnyoghálóink nem igényelnek különösebb karbantartást. Az alumínium részeket mosószeres vízzel le lehet mosni, illetve a vízszintes mozgatású szúnyogháló ajtó alsó vezető sínjét ajánlott néha kiporszívózni, hogy ne álljon meg benne a por.

Télen le kell-e szerelni a szúnyoghálókat?

Nem szükséges a szúnyoghálók leszerelése télen sem, mert az alumínium profil időtálló, az időjárás viszontagságainak jól ellenáll.

Mit kell tennie, ha szeretne közelebbről is megismerkedni egy olyan szúnyoghálóval, ami tökéletes komfortot biztosít Önnek és családjának? Esetleg rendelni szeretne?    

Hívja a 0630/9975158 telefonszámunkat és munkatársaink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik otthonában és díjmentesen tájékoztatják.

Ne várjon, telefonáljon akár most!

 


 

Vissza a főlapra